Trapestin logo

Markkinointitiimin palvelut

Markkinoinnin avulla yrityksesi saa näkyvyyttä sekä pystyy kohdentamaan potentiaaliset asiakkaat tarkemmin. Trapestilla haluamme yhdessä asiakkaan kanssa luoda asiakkaan tarpeisiin sopivimman ratkaisun. 

Yrityksellesi on tärkeää luoda markkinointisuunnitelma, jonka avulla markkinoinnin suunnitteleminen ja toteuttaminen sekä asiakasryhmien kohdentaminen on tavoitteellisempaa. Tämä mahdollistaa tunnuslukujen seurannan, jotta yrityksesi pystyy havainnoimaan markkinoinnin vaikutuksia yrityksesi toiminnassa. 

Sosiaalinen media on nykypäivänä tärkeä markkinoinnin alusta, jonka avulla pääset tavoittamaan kohderyhmäsi tehokkaammin. On tärkeää, että yrityksesi on näkyvillä oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa. Tarjoamme tukea ja koulutusta laajasti eri somekanavien ylläpitoon ja sisällöntuotantoon.  

Ota meihin yhteyttä ja katsotaan yhdessä mikä palvelukokonaisuus sopisi yrityksellesi parhaiten!

Sähköpostitse: myynti@trapesti.fi

Voitte ottaa yhteyttä helposti myös lomakkeella:

Palvelut

Hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeiden perusteella. (alv 0%)

Tarjoamme sosiaalisen median kanavien ylläpitoa sekä sisällöntuotannon ulkoistamista, jolloin yrityksesi saa ammattitaitoista ja osaavaa sosiaalisen median hallintaa.  

Suunnittelemme yrityksesi toiveiden mukaiset mainospohjat, joita yrityksesi pystyy hyödyntämään markkinoinnin ulkoisessa viestinnässä.

Autamme tutkimaan ja kohdentamaan yrityksesi potentiaaliset asiakassegmentit. Tämä mahdollistaa oikeanlaisen markkinoinnin oikeissa kanavissa.

Tarjoamme yrityksesi tarpeiden mukaisesti sosiaalisen median koulutusta eri kanavien käytöstä ja niiden visuaalisen ilmeen yhteneväisyyden säilyttämisestä.  

Laadimme markkinointisuunnitelman yrityksen tarpeiden ja tavoitteiden mukaisesti.  

Kyselyn avulla selvitämme yrityksesi asiakkaiden tyytyväisyyden ja parannusehdotukset toiminnan kehittämiseksi.