Trapestin logo

Kotisivut & Web-tiimin palvelut

Aikanne on kaikista tärkeintä ja haluamme, että yrityksenne kotisivujen luominen ei tuhlaa sitä tai rahojanne. Täten tuotamme kotisivut avaimet-käteen periaatteella, jonka ensimmäinen vaihe on yrityksenne tavoitteiden, tarpeiden ja toiveiden ymmärtäminen, sillä kotisivuja luodessa on tärkeää ymmärtää mitä te haluatte ja mitä teidän asiakkaanne tarvitsee. Potentiaalisen asiakkaan vieraillessa yrityksenne kotisivuilla muodustuu hänelle kuva yrityksen, tuotteen ja palvelun laadusta jo muutamassa sekunnissa. Tämän takia yrityksenne brändin ja työnne laadun tulee loistaa myös kotisivuillanne. Taiomme nämä ja kaikki toiveenne visuaaliseen muotoon jo suunnitteluvaiheessa. Jos ette kuitenkaan ole varma kotisivujenne tyylistä, autamme teitä sen löytämisessä ja tarvittaessa suunnittelemme tyylin täysin puolestanne.

Kotisivujen tulee näyttää ja toimia juuri kuten te haluatte, minkä takia haluamme pitää teidät jatkuvasti ajan tasalla projektin etenemisestä teille sopivalla tavalla, oli kyse sitten viikkopalavereista tai sähköpostiviesteistä. Kun uusi tyylikäs kotisivunne on valmis, pidämme teille koulutuksen sen ja esimerkiksi blogin ylläpitämisestä. Olemme tukenanne myös tulevaisuudessa, jos kotisivunne tarvitsevat päivittämistä tai kohtaatte teknisiä ongelmia.

Luodaan yhdessä kotisivut yrityksenne tarpeisiin.

Autamme teitä sähköpostitse: myynti@trapesti.fi

Voitte ottaa yhteyttä helposti myös lomakkeella:

Palvelut

Hinnat ovat suuntaa antavia ja lopullinen hinta määräytyy aina asiakkaan tarpeiden perusteella. Kysyttäessä voimme toteuttaa tuntihintaiset tehtävät myös kiinteähintaisina. (alv 0%)

Suunnittelemme ja toteutamme kotisivuja helppokäyttöisellä WordPress julkaisujärjestelmällä.

Seuraavat palvelut ovat osa jokaista projektia:

 • Suunnittelupalaverit asiakkaan kanssa
 • Sivuston ulkoasun graafinen suunnittelu
 • Sivuston tekninen toteutus WordPressillä
 • Perustason hakukoneoptimointi ja kävijätilastot
 • Sivuston julkaisu ja käyttökoulutus

 

Suurin hintaan vaikuttava asia on sivujen määrä ja tekniset vaatimukset, minkä takia hinnan määrittely etukäteen on haastavaa. Ottakaa meihin yhteyttä ja kertokaa tarpeistanne, niin teemme teille tarjouksen.

Kuva- ja tekstisisällön toteutus ei ole osa peruspalveluita. Tarvittaessa markkinointitiimimme voi toteuttaa sivun tarvitseman sisällön erikseen tehtävällä sopimuksella. Kysykää lisätietoja, jos tarvitsette myös sisällöntuotannon palveluita.

Luomme visuaalisen suunnitelman yrityksenne kotisivuista.

Sisältää seuraavat peruspalvelut:

 • Suunnittelupalaverit asiakkaan kanssa
 • 3 erityylistä visuaalista suunnitelmaa
 • Tarpeelliset tiedostot ja suunnitelma teknistä toteutusta varten

Kaipaavatko nettisivunne pieniä muutostöitä? Tai haluetteko lisätä uusia sivuja tai ominaisuuksia kotisivuillenne? Toteutamme kaikenkokoisia muutostöitä ja autamme teitä ratkaisemaan teknisiä ongelmia.

Luomme nettisivuista kaksikielisen version, mikä auttaa kansainvälisten asiakkaiden tavoittamisessa.

Haluatko yrityksellesi ammattimaisen näköiset dokumenttipohjat paremman ensivaikutelman luomiseksi? Luomme yrityksesi näköiset diaesitykset ja yhteynottolomakkeet. Teemme myös käytännöllisiä laskutus- ja sopimuspohjia.

Toteutamme myös helposti käytettäviä ja hyödyllisiä Excel-taulukoita yrityksen liiketoiminnan tueksi. Esimerkiksi budjetointi-, varastokirjanpito- ja työajanseuranta järjestelmät.

Autamme mikroyrityksiä löytämään ja hyödyntämään juuri heille sopivia digitaalisia palveluita, jotka helpottavat ja tehostavat jokapäiväistä yritystoimintaa.

Konsultointiprosessi alkaa ilmaisella palaverilla, jossa pyritään ymmärtämään yrityksen liiketoimintaa, nykyisiä toimintatapoja ja ongelmakohtia. Tämän jälkeen toteutamme yritykselle yksilöllisen suunnitelman digitaalisten palveluiden hyödyntämiseksi ja koulutuspaketin, jonka avulla uusien palveluiden käyttäminen on helppoa eikä aiheuta lisää päänvaivaa.

 • Ilmainen konsultointipalaveri
 • Personalisoitu suunnitelma, kuinka yrityksenne voi hyödyntää erilaisia digitaalisia palveluita jokapäiväisten tehtävien yksinkertaistamiseksi ja helpottamiseksi
 • Koulutuspaketti uusien palveluiden käyttöönottamiseen